Τρομάξαμε να τον Γνωρίσουμε... Εμφάνιση Σοκ Από τον John Travolta. Ασπρισμένος, Γερασμένος και...
Ntokoumento.com

Τρομάξαμε να τον Γνωρίσουμε… Εμφάνιση Σοκ Από τον John Travolta. Ασπρισμένος, Γερασμένος και…

Πάνω από 40 χρόνια μετά το «Πυρετός το Σαββατόβραδο», ο ηθοποιός John Travolta πηγαίνει πίσω στο Bensonhurst για να σταματήσει στο εστιατόριο Lenny’s Pizza και να πάρει ένα βραβείο και πιθανώς και μερικά κομμάτια πίτσα.

Όσοι αγαπούν την κλασσική ταινία θα θυμούνται πως ξεκίνησε με τον Tony Manero να περπατάει στους ρυθμούς του soundtrack των Bee Gees και να τρώει ένα κομμάτι πίτσα από το Lenny’s Pizza.

Ο Travolta θα βρεθεί στην πιτσαρία της 86ης οδού όπου θα βραβευτεί από τον γερουσιαστή της πολιτείας, Marty Golden.We are LIVE at #TravoltaDay! https://1010wins.radio.com/articles/john-travolta-returns-bensonhurst-41-years-after-saturday-night-fever

Gepostet von 1010 WINS am Dienstag, 12. Juni 2018

«Ο Travolta άλλαξε για πάντα την κουλτούρα του Brooklyn και της Αμερικής από άποψη μουσικής και μόδας. Η ταινία ‘Πυρετός το Σαββατόβραδο’ έφερε εκατομμύρια Αμερικάνους στην σκηνή να χορεύουν στους ρυθμούς της ντίσκο.» είπε ο Golden. «Νιώθουμε πως φέρνουμε πίσω την ιστορία στους δρόμους που κάποτε έκανε διάσημους.»

Η νέα ταινία του Travolta, «Gotti,» ξεκινάει την Παρασκευή. Ο Travolta υποδύεται τον John Gotti, που γεννήθηκε στο Bronx και σύχναζε στο Ozone Park.Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας
Ntokoumento.com
[teads_ad]