Πύρρος Δήμας: «Είχα τα χέρια μου ψηλά στο λεωφορείο, γιατί αν έκλεβαν κάποιον, θα το έριχναν σ’ έμενα»
Ntokoumento.com

Πύρρος Δήμας: «Είχα τα χέρια μου ψηλά στο λεωφορείο, γιατί αν έκλεβαν κάποιον, θα το έριχναν σ’ έμενα»

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης, μόλις πέντε μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο, άλλαξε σελίδα στη ζωή του. Βρίσκεται στο Σικάγο, έχει αναλάβει την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και ξεκινάει μια καινούρια αρχή.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο αθλητής στη LiFO, μίλησε εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε για τον ρατσισμό που δέχθηκε, τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα, τη νίκη του στη μάχη με τον σωματικό πόνο, για το αν πλήγωσε την Ελλάδα, όπως κατηγορήθηκε.
Σχολίασε τη Χρυσή Αυγή, το νέο του ξεκίνημα στην Αμερική, αλλά και τις τεράστιες προσπάθειες που έκαναν από την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, για να την αναλάβει.

Ο Πύρρος Δήμας μιλάει για τα τέσσερα παιδιά του, αλλά και για τη γυναίκα του, που ακόμη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του από τον χαμό της.

«Εντάξει, ο Τσουκαλάς είναι για εισαγγελέα, δεν αξίζει να ασχοληθούμε παραπάνω. Ο ρατσισμός, όμως, είναι ένα σύνθετο φαινόμενο. Έχει να κάνει με την εποχή, τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει κάθε κοινωνία, τον πλούτο και, κυρίως, τη φτώχεια των ανθρώπων»,
αναφέρει ο ολυμπιονίκης και σχολιάζει τον παρουσιαστή, Τάκη Τσουκαλά, και την ρατσιστική επίθεση εναντίον του Θανάση Αντετοκούνμπο.ΠΗΓΗ: valueforlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας
Ntokoumento.com
[teads_ad]