Η Εικόνα που Έχει Τρελάνει τις Γυναίκες στο Διαδίκτυο. Οταν κατάλαβαν τι έδειχνε Δάκρυσαν
Ntokoumento.com

Η Εικόνα που Έχει Τρελάνει τις Γυναίκες στο Διαδίκτυο. Οταν κατάλαβαν τι έδειχνε Δάκρυσαν

Είτε έχετε γεννήσει, είτε όχι, όλοι γνωρίζουν πως οι μαμάδες δεν μπορούν να πάρουν πίσω τις ζωές τους αμέσως μετά από μία γέννα. Το σώμα τους έχει περάσει πολλές αλλαγές και είναι προφανές πως θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να γίνει όπως ήταν.

Η συνηθισμένη άδεια μητρότητας είναι 12 εβδομάδες αλλά ειδικοί λένε πως οι μητέρες χρειάζονται πολύ περισσότερο, μέχρι και 1 χρόνο.

Μία γυναίκα πρόσφατα σκέφτηκε έναν πανέξυπνο τρόπο να δείξει πως οι γυναίκες χρειάζονται πολύ χρόνο για να αναρρώσουν μετά τον τοκετό. Απλά χρησιμοποιώντας ένα πιάτο και έναν χάρακα, έδειξε πόσο άσχημο μπορεί να είναι το τραύμα από τον πλακούντα μετά την γέννα.

Το όνομα της γυναίκας είναι Laura Fry και πρόσφατα δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή στην σελίδα της στο Facebook, Labor of Love.“22cm. Τόση είναι η διάμετρος του πιάτου. Τόσο επίσης είναι και η μέση διάμετρος του πλακούντα,» έγραψε.

Μετά μίλησε για το ότι οι γιατροί λένε στις νέες μητέρες να ξεκουραστούν για μέχρι έξι εβδομάδες και πως ένας από τους λόγους γι’αυτό είναι γιατί μένει μία πληγή μέσα στην μήτρα εκεί που ήταν ο πλακούντας.

«Αυτό χρειάζεται τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες για να γιατρευτεί. Σε αυτόν τον καιρό, οι μητέρες είναι ευάλωτες σε μολύνσεις και αιμορραγία.»Έτσι, ακόμα και αν μία μητέρα νιώθει δυνατή, είναι σημαντικό να ξεκουραστεί και να μην πιέζει πολύ το σώμα της.

Η ανάρτησή της άγγιξε πολλούς ανθρώπους και πήρε πάνω από 15,000 κοινοποιήσεις και 7,000 likes.

Εσάς πώς σας φαίνεται; Συμφωνείτε με το σκεπτικό της;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας
Ntokoumento.com
[teads_ad]