Νυμφομανής Αποκαλύπτει: "Θέλω να τον Έχω Όλη Μέρα Μέσα μου και αν Είναι Δυνατόν και Δύο Μαζί"
Ntokoumento.com

Νυμφομανής Αποκαλύπτει: «Θέλω να τον Έχω Όλη Μέρα Μέσα μου και αν Είναι Δυνατόν και Δύο Μαζί»

Μία γυναίκα από την Αυστραλία αποκάλυψε της σοκαριστικές λεπτομέρειες της νυμφομανίας που ανέπτυξε μετά το διαζύγιό της.

Η Nadia Bokody, παγκόσμια συντάκτης του «She Said», συνήθιζε να παίζει με έξι άντρες επειδή είχε «εθιστεί». Τώρα αποκάλυψε πόσο συχνά κοιμόταν μαζί τους. 

«Δεν νομίζω πως είναι κάτι αστρονομικό αλλά θα το έκανα έξι ή εφτά φορές τη μέρα. Τύχαινε κάποιες μέρες να μην είναι μόνο ένας αλλά ποτέ δεν ήταν περισσότεροι από δύο.»

Η Nadia εξήγησε πως δεν πίστευε πως ήταν νυμφομανής μέχρι που γνώρισε τον φίλο της, Kynan.

Συνειδητοποίησε πως ήθελε να το κάνει κάθε μέρα αλλά εκείνος μπορούσε να την συναντήσει μόνο κάθε μερικές μέρες. Την πρώτη φορά που την απέρριψε ο Kynan επειδή ήταν κουρασμένος επηρεάστηκε πολύ.

«Σαν γυναίκες ακούμε πως οι άντρες σκέφτονται μόνο το σεξ. Την πρώτη φορά που μου είπε άντρας ‘όχι’ επειδή είχαμε κάνει πολύ σεξ, σκέφτηκα αμέσως πως κάτι δεν έκανα καλά.»

Η Nadia αποκάλυψε επίσης πως η αγαπημένη της στάση είναι η ιεραποστολική γιατί την βρίσκει πιο οικεία.Είπε πως υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που είχε αφήσει την δουλειά για να πάει να βρει έναν άντρα.

«Μίλησα με έναν ψυχοθεραπευτή και μου είπε πως είναι πιθανό να έχω θέμα εθισμού με το σεξ.»

Μετά από αυτό, μπήκε σε μία ομάδα υποστήριξης και τελικά έμεινε σε μία ψυχιατρική κλινική όπου και διαγνώστηκε με διαταραχή προσωπικότητας.

Ένα από τα κύρια συμπτώματα της διαταραχής αυτής είναι υπερσεξουαλικότητα και απερίσκεπτη συμπεριφορά γύρω από το σεξ, καθώς και ακραίος φόβος απόρριψης μαζί με συναισθηματική αντιδραστικότητα που συχνά καταλήγει σε τάσεις αυτοκτονίας.

Ενώ στους περισσότερους το να  κάνουν πολύ σεξ ακούγεται σαν όνειρο, στην Nadia είχε αρχίσει να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ζωή της.

«Είχε φτάσει σε σημείο να επηρεάζει όλη μου τη μέρα… Μου ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ στην δουλειά μου και μια φορά είχα φύγει στο διάλειμμα του φαγητού για να βρω έναν τύπο που είχα μόλις γνωρίσει στο διαδίκτυο.»«Αυτή η συνάντηση ήταν πολύ μοναχική και άδεια και κατάλαβα πως δεν με γέμιζε καθόλου.»

«Αλλά ο εθισμός είναι εγκεφαλική διαδικασία και δεν έχει να κάνει τόσο με την επιλογή αλλά με το να νιώσεις αυτό το συναίσθημα, την έκρηξη ντοπαμίνης που φέρνει την ικανοποίηση.»

Παρόλο που όλοι έχουμε τους εθισμούς μας, ο δικός της δεν ήταν καθόλου υγιής.

«Μπορεί να γίνει τοξικό για την σχέση γιατί είναι σαν βαρέλι χωρίς πάτο και αυτό με επηρέαζε σε βαθμό να μην μπορώ να λειτουργήσω.»

Τώρα λέει πως είναι υγιής και έχει μονογαμική σχέση.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας
Ntokoumento.com
[teads_ad]