Εξελίξεις με 6χρονο, Φάληρο: Ποια η κατάσταση υγείας αφού βρέθηκε με λουρί σκύλου στο λαιμό. Πού βρίσκονταν γονείς
Ntokoumento.com

Εξελίξεις με 6χρονο, Φάληρο: Ποια η κατάσταση υγείας αφού βρέθηκε με λουρί σκύλου στο λαιμό. Πού βρίσκονταν γονείς

Ποια η κατάσταση υγείας του 6χρονου από Φάληρο;

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του 6χρονου από Φάληρο ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, όταν έπαθε ασφυξία από το λουρί του σκύλου.

Το 6χρονο παιδί από το Φάληρο, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, έπαιζε με το σκυλί, μέσα στο σπίτι του.Κάποια στιγμή που η μητέρα του πήγε στην κουζίνα, το 6χρονο ανέβηκε σε τραπεζάκι, κρέμασε το λουρί του σκύλου σε μία πρόκα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το λουρί τυλίχθηκε στο λαιμό του.

Αμέσως μόλις το είδε η μητέρα του, κάλεσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο και οι διασώστες βρήκαν το 6χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.Το αγόρι φαινόταν νεκρό, όμως οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι του έκαναν ανάνηψη επί 35 λεπτά, το επανέφεραν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, όπου και παραμένει νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ και διασωλημένο. Αστυνομικοί που επίσης έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας και ανέλαβαν την υπόθεση δεν έκριναν ότι υπήρχε κάποιο παράπτωμα των γονιών.

ΠΗΓΗ: www.fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας
Ntokoumento.com
[teads_ad]