Αυστριακοί τουρίστες στη Νάξο: «Έλληνες απένταρα σκ@υλήκια να φύγετε από τη Νάξο»
Ntokoumento.com

Αυστριακοί τουρίστες στη Νάξο: «Έλληνες απένταρα σκ@υλήκια να φύγετε από τη Νάξο»

Διαστάσεις έχει πάρει το ζήτημα με μια οικογένεια από την Αυστρία η οποία βρίσκεται στη Νάξο. Οι κάτοικοι δηλώνουν έξω φρενών από τις ατάκες και τη συμπεριφορά τους…

Άνω κάτω έχει κάνει τον Ορκό Νάξου ένας Αυστριακός που διαμένει στην περιοχή. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή, η ζωή τους είναι ανυπόφορη αφού ο 30χρονος Αυστριακός όπως και ο πατέρας του, δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα στους περίοικους με την άκρως ρατσιστική καθώς και επιθετική συμπεριφορά τους καθημερινά.

«Έλληνες σκ@υλήκια να φύγετε από τη Νάξο» !!

«Έλληνες σκ@υλήκια να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικά μου. Εσείς οι Έλληνες δεν έχετε χρήματα… να φύγετε» αναφέρει προκλητικά διαρκώς στους κατοίκους απειλώντας τους πως θα τους σκοτώσει. «Επίσης έχει δυο σκυλιά ελεύθερα, τα οποία και αυτά είναι επιθετικά» αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής και συνεχίζουν…

«Η συμπεριφορά τους είναι απερίγραπτη. Ερχόμαστε στο νησί να ηρεμήσουμε και αντιθέτως μας γεμίζουν προβλήματα με αυτά που καθημερινά κάνουν. Μας απειλούν συνεχώς για τη ζωή μας και πολλοί από εμάς φοβόμαστε ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας» αναφέρουν οι εξαγριωμένοι κάτοικοι του νησιού.Οι κάτοικοι πολλές φορές έχουν καλέσει την αστυνομία η οποία έχει κάνει συστάσεις στους Αυστριακούς, ωστόσο δίχως αποτέλεσμα, καθώς δεν δείχνουν να συμμορφώνονται. Πλέον όλοι μαζί οι κάτοικοι, που ήδη έχουν κάνει ομαδικό εξώδικο, θα καταθέσουν και μήνυση καθώς δεν ξέρουν με ποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

«Είμαστε οργισμένοι! Δε συμμορφώθηκαν σε κανένα όρο του συλλογικού εξώδικου που κάναμε μετά από Γενική Συνέλευση του συγκροτήματος κατοικιών» σημειώνουν. 

«Έχουμε απευθυνθεί στην πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα καθώς και στο συνήγορο του πολίτη μήπως και βρούμε μια λύση στο πρόβλημα. Έχουμε καλέσει την αστυνομία που άμεσα και με μεγάλη προθυμία ήρθε στην περιοχή, τους επέπληξε, αλλά μάταια…

Η ίδια κατάσταση συνεχίζεται καθημερινά κάνοντας τη ζωή μας μαρτύριο. Η συμπεριφορά τους είναι παραβατική στα πάντα… Πριν λίγες μέρες ο 30χρονος πήγε να «πατήσει» με το αμάξι μια γυναίκα, άλλη μέρα μάθαμε έβγαλε όπλο σε κάποια άλλη. Μας βρίζουν συνεχώς. Φοβόμαστε» δηλώνουν.

Ποιοι είναι οι Αυστριακοί πρωταγωνιστέςΟι εν λόγω Αυστριακοί, γονείς με ένα γιο (30χρονο) μένουν περίπου 4-5 μήνες το χρόνο στον Ορκό Νάξου αφού εκεί έχουν αγοράσει ένα διαμέρισμα και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περίοικων.

«Δε σέβονται τίποτα. Ούτε τους κανονισμούς για το πάρκινγκ των αυτοκινήτων, ούτε το γεγονός ότι θα πρέπει να έχουν δεμένα στην αυλή τους τα σκυλιά. Δε σέβονται και δεν τηρούν τη νομοθεσία σε πολλούς τομείς και είναι βαθιά ρατσιστές απέναντι στους Έλληνες. Συνεχώς μας βρίζουν με τα χειρότερα λόγια» καταγγέλλει ένας κάτοικος.

«Ερχόμαστε στο σπίτι μας στον Ορκό να περάσουμε τις διακοπές μας και να ηρεμήσουμε αλλά δεν μπορούμε. Πρέπει κάτι να γίνει και να σταματήσει αυτή η κατάσταση» καταλήγει.

diaforetiko

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας
Ntokoumento.com
[teads_ad]